Се собираат потписи за реизбор на Талат Џафери иако не се знае кога ќе има седница

Не се знае колку точно пратеници застанале зад реизборот на Џафери, со оглед на превирањата во ДУИ. … Продолжи со читање Се собираат потписи за реизбор на Талат Џафери иако не се знае кога ќе има седница