Се случи тоа од што се плашевме, велат жителите на Средно Коњари откако врнежите го преплавија и ископот на песок

Поплавени се нивите во Средно Коњари. Жителите посочуваат дека ова е последица на неконтролираниот површински ископ на … Продолжи со читање Се случи тоа од што се плашевме, велат жителите на Средно Коњари откако врнежите го преплавија и ископот на песок