Се откажаа ли Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ од „брзи предвремени избори“?

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, одговарајќи на новинарски прашања во Кавадарци, ги повика граѓаните да се обединат околу ВМРО-ДПМНЕ … Продолжи со читање Се откажаа ли Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ од „брзи предвремени избори“?