Се огласи Апелација: Пресудата за „Таргет-Тврдина“ е нејасна и неразбирлива

Апелациските судии сметаат дека има неусогласеност меѓу пресудата и она што е писмениот примерок односно нема опис … Продолжи со читање Се огласи Апелација: Пресудата за „Таргет-Тврдина“ е нејасна и неразбирлива