СДСМ: Пензионерите за Гордана Силјановска-Давкова се „старци од Мапет шоу“

„’Аман од Мапет шоу и од оние старците’, оваа изјава на Гордана Силјановска-Давкова е потценувачкиот и навредлив … Продолжи со читање СДСМ: Пензионерите за Гордана Силјановска-Давкова се „старци од Мапет шоу“