СДСМ одлучи, својот лидер ќе го бира на непосредни избори

Централниот одбор на СДСМ денеска одлучи идниот претседател на на партијата да биде биран на непосредни избори, … Продолжи со читање СДСМ одлучи, својот лидер ќе го бира на непосредни избори