СДСМ објави и бугарска лична карта од Данела Арсовска, со адреса во Петрич

Според Славјанка Петровска, личната карта е издадена само една седмица по насилниот упад во Собранието на 27 … Продолжи со читање СДСМ објави и бугарска лична карта од Данела Арсовска, со адреса во Петрич