СДСМ: Нема да дозволиме сценаријата на проруската Левица да успеат, мора да има одговорност за дивеењето во Собранието

Очекуваме надлежното јавно обвинителство веднаш да поднесе соодветни кривични пријави, соопштија од СДСМ Одговорност за дивеењето на … Продолжи со читање СДСМ: Нема да дозволиме сценаријата на проруската Левица да успеат, мора да има одговорност за дивеењето во Собранието