СДСМ: Кога од ВМРО-ДПМНЕ велат мафија, веројатно мислат на нивната партија

Граѓаните ја казнуваат ВМРО-ДПМНЕ затоа не им се приклучуваат на протестите, а кога тие зборуваат за мафија … Продолжи со читање СДСМ: Кога од ВМРО-ДПМНЕ велат мафија, веројатно мислат на нивната партија