СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ги здружуваат силите во „тотaлен отпор против фашизмот“ 

Откако измените на Законот за здруженија и фондации поднесени од ВМРО-ДПМНЕ се најдоа на дневен ред на … Продолжи со читање СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ ги здружуваат силите во „тотaлен отпор против фашизмот“