СДСМ и ДУИ ги трампаат директорските места – кој ги добива Пошта, МЕПСО, ПИОМ, МЖ, Македонија пат, Државни патишта?

Зградите на МЕПСО и на Македонска пошта се соседи на кејот. Ги разликува тоа што енергетската компанија, … Продолжи со читање СДСМ и ДУИ ги трампаат директорските места – кој ги добива Пошта, МЕПСО, ПИОМ, МЖ, Македонија пат, Државни патишта?