СДСМ го дообјаснува Заев: Предлогот не е до Мицкоски, туку до чесните членови на ВМРО-ДПМНЕ

Според социјалдемократите, идејата на нивниот лидер за заедничка дејствување е визионерство и шанса за демократизација и промени … Продолжи со читање СДСМ го дообјаснува Заев: Предлогот не е до Мицкоски, туку до чесните членови на ВМРО-ДПМНЕ