СДСМ: Димитриевски ѝ сврте грб на прогресивната опција, но ние ќе дадеме најдобра понуда за Куманово

Независната кандидатура на Максим Димитриевски за градоначалник на Куманово не може да биде најдобрата опција за кумановци, … Продолжи со читање СДСМ: Димитриевски ѝ сврте грб на прогресивната опција, но ние ќе дадеме најдобра понуда за Куманово