Сарацин: Македонскиот јазик и идентитет со предлогот се сочувани

На прашање дали верува дека со овој предлог, Бугарија нема да го злоупотреби процесот на преговори за … Продолжи со читање Сарацин: Македонскиот јазик и идентитет со предлогот се сочувани