Сарафов за автобуската несреќа во Бугарија: Брзината на автобусот била несоодветна за условите на патот

Сарафов објасни и дека нема причинско-последична врска меѓу несреќата, патната сигнализација и ознаките Истрагата за автобуската несреќа … Продолжи со читање Сарафов за автобуската несреќа во Бугарија: Брзината на автобусот била несоодветна за условите на патот