Само со специјални шприцови се вади шестата доза од вакцината на „Фајзер“

Вакциналните тимови во С Македонија се водат исклучиво по упатствата на производителот „Фајзер“ и од една вијала … Продолжи со читање Само со специјални шприцови се вади шестата доза од вакцината на „Фајзер“