(Само)критичен настап на Црвенковски во МАНУ: Македонија е корумпирана и длабоко поделена држава која живее на кредити

Експретседателот го повика актуелниот шеф на државата Пендаровски, со кој седеше на иста маса на денешната дебата, … Продолжи со читање (Само)критичен настап на Црвенковски во МАНУ: Македонија е корумпирана и длабоко поделена држава која живее на кредити