Само една независна листа собира потписи за учество на парламентарните избори на 8 мај

Според податоците на ДИК, Ана Бобинкова-Мијаковска е единствената која поднела иницијатива и во моментов собира граѓански потписи … Продолжи со читање Само една независна листа собира потписи за учество на парламентарните избори на 8 мај