Самит на ЕУ во Брисел: Лидерите поделени за ограничување на цената на гасот

Несогласувањето околу ограничувањето на цените на гасот навестува тешки разговори на самитот, а решение нема да биде … Продолжи со читање Самит на ЕУ во Брисел: Лидерите поделени за ограничување на цената на гасот