Сали: Хемофилтрацијата во клиниката „Жан Митрев“ се користела како „волшебен“ третман

Стручна комисија ќе даде финално објаснување кога се користел методот, врз основа на документи, рече министерот Сали … Продолжи со читање Сали: Хемофилтрацијата во клиниката „Жан Митрев“ се користела како „волшебен“ третман