САД: Во Конгресот почна сослушувањето за упадот во Капитолот на 6 јануари

Избраната конгресна Комисија за упадот во американскиот Капитол на 6 јануари ги почна првите сослушувања. За денеска … Продолжи со читање САД: Во Конгресот почна сослушувањето за упадот во Капитолот на 6 јануари