САД сметаат дека договорот меѓу Косово и Србија е огромен чекор напред

Го поддржуваме дијалогот со ЕУ како најдобар начин Србија и Косово да имаат европска иднина, вели портпаролот … Продолжи со читање САД сметаат дека договорот меѓу Косово и Србија е огромен чекор напред