САД: Русите киднапираат деца од Украина и ги праќаат на превоспитување и посвојување во Русија

УНИЦЕФ предупредува дека „никогаш не треба да се посвојува за време на или веднаш по трагични настани“ … Продолжи со читање САД: Русите киднапираат деца од Украина и ги праќаат на превоспитување и посвојување во Русија