САД: Повеќе од 430 уапсени за упадот во Капитол

Високиот службеник во Министерството за правда Бред Вигман изјави дека се уапсени повеќе од половина од околу … Продолжи со читање САД: Повеќе од 430 уапсени за упадот во Капитол