САД: Не поддржуваме напади во Русија

Ова вчера го соопшти портпаролот на Белата куќа, наведувајќи, меѓу останатото, дека Вашингтон ги испитува извештаите за … Продолжи со читање САД: Не поддржуваме напади во Русија