САД и Франција за заканите на Путин за употреба на нуклеарно оружје: Неодговорна реторика и глумење жртва

Коментирајќи ја изјавата на францускиот премиер Емануел Макрон дека земјите кои обезбедуваат помош за Украина не треба … Продолжи со читање САД и Франција за заканите на Путин за употреба на нуклеарно оружје: Неодговорна реторика и глумење жртва