САД ги отфрлаат тврдењата на Русија дека Украина ќе употреби „валкана бомба“

Украинскиот министер за надворешни работи Дмитро Кулеба на Твитер порача дека Украина не поседува никакви „валкани бомби“ … Продолжи со читање САД ги отфрлаат тврдењата на Русија дека Украина ќе употреби „валкана бомба“