С Македонија ќе претседава со ОБСЕ во тешки времиња, но не се сомневам дека ќе одговорите на предизвикот, вели шефот на Мисијата во земјава

Вал ова го истакна во својот говор по повод одбележувањето на јубилејната 30-годишнина од присуството на Мисијата … Продолжи со читање С Македонија ќе претседава со ОБСЕ во тешки времиња, но не се сомневам дека ќе одговорите на предизвикот, вели шефот на Мисијата во земјава