Русковска: Можно е проширување на истрагата за Рашковски, се собира документација за набавка и на друг софтвер

Обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција ќе бара продолжување на притворот на Драги Рашковски, а … Продолжи со читање Русковска: Можно е проширување на истрагата за Рашковски, се собира документација за набавка и на друг софтвер