Русковска и официјално осомничена, но не се откажува – конкурирала за шеф на Организиран криминал

Обвинителката, како што соопшти, се гони за наводна злоупотреба на службената положба и овластување по член 353 … Продолжи со читање Русковска и официјално осомничена, но не се откажува – конкурирала за шеф на Организиран криминал