Русковска: Ако ја добијам тужбата против ВМРО-ДПМНЕ, ќе ги донирам парите

Русковска бара 10 000 евра отштета од опозициската партија бидејќи ги користеше нејзиното име и лик во … Продолжи со читање Русковска: Ако ја добијам тужбата против ВМРО-ДПМНЕ, ќе ги донирам парите