Русија: Укинете ги санкциите, светот се соочува со криза за храна

Во најновиот извештај на британското Министерство за одбрана се вели дека руската блокада на клучни пристаништа на … Продолжи со читање Русија: Укинете ги санкциите, светот се соочува со криза за храна