Русија одобри вакцина против ковид-19 без конечна фаза на испитувања, вели министерот за здравство на САД

Министерот за здравство и социјала на САД, Алекс Азар, ја коментира веста дека Русија официјално регистрирала прва … Продолжи со читање Русија одобри вакцина против ковид-19 без конечна фаза на испитувања, вели министерот за здравство на САД