Русија ќе го продолжи учеството во договорот за извоз на украинско жито преку Црното Море, тврди Ердоган

Ердоган, како што јавува Ројтерс, во говор во турскиот парламент рекол дека рускиот министер за одбрана Сергеј … Продолжи со читање Русија ќе го продолжи учеството во договорот за извоз на украинско жито преку Црното Море, тврди Ердоган