Русија ја нападна Украина – осуди од цел свет, итна седница на СБ на ОН: Доцна е драги колеги, порача украинскиот амбасадор

Украинското министерство за внатрешни работи јави дека армиските команди во Киев и Харков се гаѓани со ракети. … Продолжи со читање Русија ја нападна Украина – осуди од цел свет, итна седница на СБ на ОН: Доцна е драги колеги, порача украинскиот амбасадор