Русија го поздравува инспекцискиот надзор на МААЕ во нуклеарната електрана Запорожје

Директори на Г7, задолжени за неширење нуклеарно оружје, денеска исто така го поздравија доаѓањето на МААЕ во … Продолжи со читање Русија го поздравува инспекцискиот надзор на МААЕ во нуклеарната електрана Запорожје