Русија го обвинува Киев за изборна саботажа, Медведев ги осуди демонстрантите кои истурале боја во гласачки кутии

На вториот ден од гласањето, руското Министерство за надворешни работи соопштило дека Киев ги интензивирал своите терористички … Продолжи со читање Русија го обвинува Киев за изборна саботажа, Медведев ги осуди демонстрантите кои истурале боја во гласачки кутии