Родителите што се против дигитални учебници бараат референдум и средба со Заев

Родителите што се против воведување дигитални учебници во образованието до Собранието доставија предлог за покренување граѓанска иницијатива … Продолжи со читање Родителите што се против дигитални учебници бараат референдум и средба со Заев