Родителите да не се плашат, греење во градинките ќе има, вели Тренчевска

Сметките за струја во градинките, според министерката, не се големи затоа што тие плаќаат како домаќинствата, а … Продолжи со читање Родителите да не се плашат, греење во градинките ќе има, вели Тренчевска