Рочиштето за случајот „Пендиков“ се одложи поради болест на првообвинетиот Илија Спасески

На првообвинетиот Илија Спасески од страна на лекар специјалист му било одредено боледување со мирување во времетраење … Продолжи со читање Рочиштето за случајот „Пендиков“ се одложи поради болест на првообвинетиот Илија Спасески