РКЕ до БЕГ: Обврската за испорака на парно е до издавање лиценца на нов вршител на дејноста

Компанијата БЕГ, на која во јуни годинава ѝ беа одземени лиценците поради неликвидност како резултат на високите … Продолжи со читање РКЕ до БЕГ: Обврската за испорака на парно е до издавање лиценца на нов вршител на дејноста