РКЕ денеска треба да ја соопшти цената на струјата што ќе важи од 1 јануари

Регулаторната комисија треба да информира дали ќе бидат прифатени барањата од МЕПСО, „ЕВН електродиструбуција“ и „ЕВН хоум“ … Продолжи со читање РКЕ денеска треба да ја соопшти цената на струјата што ќе важи од 1 јануари