Рикер му пиша на Заев: Работиме за прва меѓувладина конференција со ЕУ во декември

Писмото на Рикер е испратено на 27 ноември, а завршува со порака „Се најубаво“, напишана рачно на … Продолжи со читање Рикер му пиша на Заев: Работиме за прва меѓувладина конференција со ЕУ во декември