Решение за затоплување и на граѓаните од Скопје Север, Владата ги задолжи ЕСМ и Топланата да склучат договор

Владата го задолжи Акционерското друштво  за производство на електрична енергија „Електрани на Северна Македонија“, во државна сопственост, … Продолжи со читање Решение за затоплување и на граѓаните од Скопје Север, Владата ги задолжи ЕСМ и Топланата да склучат договор