Реконструкцијата на Универзалната сала ќе почне во мај, најави Шилегов

Со реконструкцијата на Универзалната сала објектот ќе го задржи својот постојан габарит и автентичен изглед, рече Шилегов. … Продолжи со читање Реконструкцијата на Универзалната сала ќе почне во мај, најави Шилегов