Регулаторна почна постапка за одземање лиценци за трговија со мазут на четири компании

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) отпочна постапки за одземање на лиценци за трговија со нафтени деривати, пред сè, … Продолжи со читање Регулаторна почна постапка за одземање лиценци за трговија со мазут на четири компании