Регулаторна: Граѓаните кои се оставени без парно греење да поднесат приговор

Граѓани на Скопје, пред сè од Скопје Север и Топанско Поле во изминатите денови реагираат зашто се … Продолжи со читање Регулаторна: Граѓаните кои се оставени без парно греење да поднесат приговор