Регион: Хрватска, Словенија и Бугарија со рекорден број новозаразени

Бројот на регистрираните заразени со коронавирус во 24 часа во трите земји е над 1 400 Хрватска, … Продолжи со читање Регион: Хрватска, Словенија и Бугарија со рекорден број новозаразени