Речиси двочасовен телефонски разговор Макрон – Путин

Според француското претседателство, денешниот разговор, по средбата на двајцата претседатели на 7 февруари во Москва, претставува „последни … Продолжи со читање Речиси двочасовен телефонски разговор Макрон – Путин