Речиси 40 000 луѓе од Мариупол депортирани во Русија, тврди Украина

Руските сили депортирале речиси 40 000 луѓе од Мариупол во Русија или сепаратистичката Народна Република Донецк, изјави … Продолжи со читање Речиси 40 000 луѓе од Мариупол депортирани во Русија, тврди Украина